4 feitjes over NESTLÉ L'ATELIER

  1. Nestlé
  2. Nestlé L'ATELIER
  3. L'Atelier Blog
  4. 4 feitjes over NESTLÉ L'ATELIER

L'ATELIER - Ieder stukje is uniek

Iedere NESTLÉ L'ATELIER reep is uniek. De chocoladerepen worden elk op een andere wijze gevuld met hele noten en gedroogde vruchten, zoals amandelen, hazelnoten, bosbessen en cranberry's. Je zult dus nooit twee precies dezelfde tabletten vinden. Zelfs elk blokje is uniek! Bij het eten van een nieuw blokje, is het steeds weer een verrassing welke heerlijke combinatie van noten en gedroogde vruchten je zult aantreffen in de chocolade.


L'ATELIER - Gepatenteerd 

L'ATELIER smaakt niet alleen fantastisch, de repen zien er ook nog eens prachtig uit. Wist je dat Nestlé meerdere technologieën heeft gepatenteerd om NESTLÉ L'ATELIER repen te maken? Deze technologieën zorgen, onder andere, voor de unieke verdeling van hele noten en gedroogde vruchten over de reep.


L'ATELIER - Maak je eigen L'ATELIER chocoladereep

Ben je van plan op vakantie te gaan naar Zwitserland? Dan is een bezoek aan de prachtige chocoladefabriek waar NESTLÉ L'ATELIER gemaakt wordt, een aanrader! De fabriek staat in het plaatsje Broc. Hier kun je zelf je eigen, unieke L'ATELIER reep maken. Kijk hier voor meer informatie over deze bijzondere ervaring.

Maak je eigen NESTLÉ L'ATELIER chocoladereep

L'ATELIER - Zwitserse chocoladefabriek 

Wist je dat NESTLÉ L'ATELIER gemaakt wordt in een schitterende fabriek in de Zwitserse Alpen? Deze oude fabriek bestaat al sinds 1898 en maakt ook Cailler chocolade. Deze fabriek, en het bijbehorende museum, is één van de meest bezochte attracties van Zwitserland!