4 feitjes over de Nestlé mini mix

  1. Nestlé
  2. Mini's
  3. Mini's Blog
  4. 4 feitjes over de Nestlé mini mix

NESTLÉ MINI mix is de ster van elk feestje! Ieders favoriet is aanwezig: ROLO rolt zo in je mond, BROS is de mini die het luchtig houdt, SMARTIES is een echt kleurrijk typje, LION is ons stoerste welpje en KITKAT die houdt wel van een break! Alle minis zijn gemaakt van gecertificeerd duurzame cacao via het Nestlé Cocoa Plan.

MINI'S - Lange reis

De chocolade mini’s in de NESTLÉ MINI'S komen uit verschillende fabrieken. KITKAT komt uit Duitsland, ROLO komt uit Engeland, LION wordt gemaakt in Polen en BROS worden geproduceerd in Tsjechië. De mini’s worden in grote dozen van de fabrieken naar Nederland gestuurd. In Oss worden ze in één NESTLÉ MINI zak gedaan. Zodat jij kan genieten van je favoriete chocolademix! 


MINI'S - NESTLÉ Mini's & NESTLÉ CACAO PLAN

Alle chocolade mini’s in de NESTLÉ MINI'S worden gemaakt van gecertificeerd duurzame cacao via het Nestlé Cocoa Plan. Lees hier meer over het NESTLÉ CACAO PLAN


MINI'S - Buitenlandse broertjes

NESTLÉ MINI'S is een Nederlands product met de voor jou bekende mini’s erin. In het buitenland zijn er nog meer Nestlé mini mixen, daarin vind je bijvoorbeeld AERO, Milkybar of Toffee Crisp en die kennen wij hier niet.


MINI'S - Mix & Match

In één zak NESTLÉ MINI'S zitten 25 Nestlé chocolade mini’s: 4 SMARTIES doosjes, 5 BROS’jes, 4 ROLOotjes, 7 KITKAT 2-fingers en 5 LION’tjes. Ideaal om uit te delen of voor bijvoorbeeld Sint Maarten. Welke chocolademini past het best bij jou? Ontdek het hier.