Geef L'ATELIER chocolade als cadeau

  1. Nestlé
  2. Nestlé L'ATELIER
  3. L'Atelier Blog
  4. Geef L'ATELIER chocolade als cadeau

Chocolade als cadeau

Is er iemand jarig, kan iemand wel een steuntje in de rug gebruiken of wil je een vriend, familielid of kennis even lekker verrassen? Het blijft lastig om een leuk en origineel cadeau te bedenken dat goed in de smaak valt, maar wij hebben het ideale geschenk!
Chocoalde valt namelijk altijd, overal en bij iedereen goed in de smaak.

Chocolade per post

Lukt het jou niet om je chocolade cadeau persoonlijk te overhandigen? Dan hebben wij de oplossing! Ben je al bekend met het versturen van brievenbus chocolade? Heel gemakkelijk geregeld vanaf je mobiel.
Er zijn diverse online aanbieders van chocolade door de brievenbus, zoals bijvoorbeeld Hallmark. Vanaf deze site stuur je gemakkelijk een kaartje met een persoonlijke boodschap samen met een heerlijke L’ATELIER chocoladereep naar jouw dierbare.

Het pakket bestaat uit twee L’ATELIER chocoladerepen, L’ATELIER Pure Chocolade Bosbessen, Hazelnoten en Amandelen en L’ATELIER Melkchocolade Rozijnen, Hazelnoten en Amandelen. Daarnaast kun je een gratis wenskaart kiezen ter waarde van €2.75. Je hebt keuze uit honderden wenskaarten, voor elke gelegenheid een passend bericht.

Maak jouw chocolade cadeau persoonlijk

Is jouw beste vriendin jarig, wil je iemand bedanken, zit je collega ziek thuis of wil je iemand gewoon verrassen? Met een chocolade cadeau geef je iets smaakvols. Wie wordt daar nou niet blij van?