L’ATELIER HEEFT GEZORGD VOOR JOUW ULTIEME GENIETMOMENTJE OP LINDA.FESTIVAL

  1. Nestlé
  2. Nestlé L'ATELIER
  3. L'Atelier Blog
  4. L’ATELIER HEEFT GEZORGD VOOR JOUW ULTIEME GENIETMOMENTJE OP LINDA.FESTIVAL

Op 10 en 11 juni 2018 was alweer de tweede editie van LINDA.festival. Tijdens het LINDA.festival kreeg je een reep van onze goddelijke NESTLE L’ATELIER-chocolade met gedroogd fruit en noten wanneer je je ultieme genietmoment uit de doeken deed. Hieronder een kleine selectie van de duizenden (!!) ultieme genietmomentjes die jullie met ons deelden. 

Maar eerst, waarom ook al weer een ultiem genietmoment? Tja... niet zo moeilijk toch. Het leven kan soms hectisch zijn. Je wilt jezelf soms wel in tweeën delen. Of, als het kan in nog meer stukjes. In ons drukke schema moet je soms even ontladen. NESTLÉ L'ATELIER zorgt dat er momenten op de dag zijn waarop je heerlijk kunt genieten van een blokje van je favoriete chocolade. Zodat je weer helemaal tot je zelf kunt komen. NESTLÉ L’ATELIER is het perfecte excuus om dit soort momenten in te lassen. En ja, daarom hielpen we je graag een handje tijdens het LINDA. Festival. 

''EN DAAR KWAM EEN HEERLIJK GENIETMOMENTEN LIJSTJE UIT. WANT TIJDENS HET LEZEN VAN DE KAARTJES DACHTEN WE VOORAL: JÁ, DAAR MOETEN WIJ OOK EENS MEER VAN GENIETEN.''

Dus hiér genieten jullie nou van…

1. Als je een stukje chocolade eet en het voelt smelten op je tong. De smaak, de structuur: heerlijk.

2. Wanneer je ongestoord aan het rommelen bent in je huis – wasje draaien hier, boekje lezen daar – en niemand tegen je aan praat. Noem het cocoonen. Het is gewoon lekker.

3. Die keer dat je op een zonnige zondagmiddag een stuk gaat fietsen en bij een kneuterig koffietentje belandt waar je een heerlijke cappuccino drinkt met een stuk eigengemaakt appelgebak. Truttig? Helemaal niet. Genieten.

4. Dit blijft natuurlijk een ultiem genietmoment: in je pas verschoonde bed duiken. Niks voelt lekkerder dan frisgewassen lakens. Nou ja, misschien het moment dat je man erbij instapt.

5. Wanneer je kinderen in bed liggen en je ongegeneerd een reep chocolade kan eten. Kop thee erbij, serie aan, even helemaal niks.

6. Als je de tijd neemt om een goed boek te lezen. Hoe vaak zijn we niet druk met onze telefoon, tablet of laptop? Wanneer je fijn in de zon gaat zitten of je in het hoekje van de bank nestelt met een goed boek en stuk chocolade, kom je helemaal tot rust. Weg met alle prikkels.

7. Koffie of thee drinken met je vriendinnen. Bijkletsen met de mensen waarvan je het meeste houdt, blijft toch een van de leukste dingen die je kunt doen. Natuurlijk met een goedgevulde reep chocolade. Want één ding is zeker: op zal-ie gaan.

''OH ZO HERKENBARE GENIETMOMENTEN...''

L'ATELIER x Linda.Festival