PATISSIER PAR EXCELLENCE OVER BIJZONDERE L'ATELIER BLONDE CHOCOLADE

  1. Nestlé
  2. Nestlé L'ATELIER
  3. L'Atelier Blog
  4. PATISSIER PAR EXCELLENCE OVER BIJZONDERE L'ATELIER BLONDE CHOCOLADE

Nestlé L’Atelier is Zwitserse chocolade van de allerhoogste kwaliteit. Elke chocoladereep bevat een combinatie van hele noten en/of gedroogde vruchten, royaal en zichtbaar uitgestrooid over de chocoladereep. Ieder stukje is uniek. Dat vraagt om een test door een chocoladekenner pur sang. We vroegen Jeroen Goossens – master of pastry en behorend tot de absolute wereldtop - de nieuwe Nestlé L’Atelier Blond met hele hazelnoten en amandelen te proeven. 

JEROEN: “BLONDE CHOCOLADE IS GEKARAMELISEERDE WITTE CHOCOLADE, DAT GEEFT EEN BIJZONDERE, WARME EN UNIEKE SMAAK EN MAG MET RECHT EEN SPECIALE CHOCOLADESOORT GENOEMD WORDEN.” 

Chocolade is als een goede wijn: ze smaakt het beste als ze op de juiste temperatuur bewaard en gegeten wordt. De smaak van Nestlé L’Atelier komt het beste tot haar recht als de chocoladereep tussen de 15º en 21º C is. En blijft het best op smaak als het op een donkere en koele plaats bewaard wordt. 

Ook vroegen we Nederlands hofpatissier naar de best passende smaakcombinatie.

“DOOR DE RIJKE GEKARAMELISEERDE SMAAK VAN NESTLÉ L’ATELIER BLOND GAAT DIT BIJZONDER GOED SAMEN MET ROMIGE KOFFIEDRANKEN ZOALS CAPPUCCINO EN LATTE MACCHIATO, MAAR OOK MET WARME THEE EN SPECERIJEN.”, ALDUS JEROEN GOOSSENS. 

Goed om te weten; Nestlé L’Atelier wordt gemaakt van 100% gecertificeerd duurzame cacao via het Nestlé Cocoa Plan, in samenwerking met UTZ.